Tilbehør for optimal bruk og for å holde hver telefon i perfekt stand.

Deksler

Sørg for at telefonen din holder seg pen med et deksel som passer deg. Liten investering, stor fortjeneste!

Se alle typer

Ladere

Alltid fullt batteri takket være et bredt utvalg av ladere.

Se alt

Ørepropper

Lytt til favorittmusikken din med perfekt bass eller før krystallklare telefonsamtaler.

Se alt

Leter du etter deksler eller annet tilbehør til enheten din? Velg ditt merke!

Alt av tilbehør:

Beskytt telefonen din eller nettbrettet ditt og hold det pent!

Deksler sørg for at telefonen forblir intakt og ripefri: akkurat som du kjøpte den! Med et deksel kan du beskytte telefonen og samtidig gjøre den mer personlig. Vi har deksler i ulike farger og mønstre, så her er det noe for enhver smak! Hvis du vil ha optimal beskyttelse, kan du også bruke en skjermbeskytter.

Lotta - spesialist på enhetene: "Jeg anbefaler alltid denne kombinasjonen til mine venner og min familie. Du får maksimal beskyttelse for relativt lite penger. Mitt råd: sørg for å beskytte telefonen fra første dag, for små feil kan få store konsekvenser og kommer alltid uventet».

Stort utvalg av tilbehør og gadgets

Hos Gomibo.no har vi et stort utvalg av tilbehør til telefonen din og nettbrettet ditt, og mye annet gadgets. Hva med en smartklokke? Med denne gadgeten vil du alltid være i kontakt med telefonen din, uten å måtte ha den med deg rundt omkring. Dette er veldig nyttig, for eksempel når du trener. Ørepropper er i så fall også viktig. Med disse kan du lytte til favorittmusikken din når som helst og hvor som helst. Foretrekker du å høre på musikk sammen med andre? Da kan du ta en titt på våre Bluetooth-høyttalere. Vi har dem i alle prisklasser, slik at du også kan velge den perfekte høyttaleren.