Om Gomibo

Hvis du leter etter en mobiltelefon, et nettbrett eller tilbehør, er Gomibo det rette stedet for deg! Blant de mer enn 600 mobiltelefonene finner du kjente merker som Apple og Samsung, men også mindre kjente produsenter som Realme, Cat og Fairphone, samt kinesiske telefoner av høy kvalitet fra Xiaomi og OnePlus. I tillegg tilbyr vi også et bredt utvalg av høyttalere, hodetelefoner og annet tilbehør.

Gomibo er en del av den nederlandske telekom-nettbutikken Belsimpel. Med en online-markedsandel på nesten 50 % er Belsimpel allerede en stor aktør på det nederlandske markedet.

Den unike muligheten for å sammenligne hele sortimentet basert på egne behov med bare noen få klikk, rask levering og gunstige returbetingelser er nøkkelen til denne suksessen. Med Gomibo ønsker vi å gjøre dette konseptet, som vi har blitt markedsledende på i Nederland, tilgjengelig for kunder i hele Europa!

Vi leverer fra vårt eget lager, slik at bestillingen din er fremme på kort tid.


Hva vi representerer

Alle mobiltelefoner på ett sted

Vi tilbyr det største utvalget av mobiltelefoner, fra kjente merker som Apple og Samsung til mindre kjente merker som Realme, Xiaomi og Gigaset.

Rask levering

Vi leverer fra vårt eget lager. Derfor kan vi levere bestillinger til det meste av Europa i løpet av 1-2 virkedager. Du kan returnere bestillingen gratis i opptil 31 dager etter at du har mottatt den.

Bestill uten mas

Bestillingen din fullføres i løpet av noen få klikk.

Vi er klare til å overgå oss selv, hver dag

Vår kundeservice er tilgjengelig hver dag fra kl. 09.00 - 00.00.


Jeroen & Jeroen

Jeroen & Jeroen er grunnleggerne av Belsimpel og Gomibo. De startet den første nettbutikken deres i 2006 som unge studenter i Groningen i Nederland. Sammen med mer enn 700 kollegaer jobber de nå hver dag for å gi de beste tilbudene på telefoner, nettbrett og tilbehør. Vårt mål? Å hjelpe alle med å finne den perfekte matchen. Enten du allerede vet hva du leter etter, eller du trenger litt hjelp og råd.


Historie

Året er 2006: Groningen studenter Jeroen Doorenbos (21) og Jeroen Elkhuizen (23) starter opp nettbutikken Metjelaptoponline.nl fra hybelen deres. To år senere blir oppfølgeren Belsimpel.nl registrert, og i årene som følger vinner nettbutikken flere priser, blant annet Deloitte Technology Fast50 Award i 2012. I 2014 åpner Belsimpel sin første fysiske butikk i Groningen, Nederland. I dag har Belsimpel 7 butikker spredt gjennom Nederland, hvor kunder kan få svar på alle spørsmålene sine. I 2018 ble "Belsimpel.nl" "Belsimpel" og en ny kampanje starter: Belsimpelmetoden. I tillegg blir Belsimpel-appen lansert. Fra og med 2019 blir Gomibo Days en en gjentakende periode med spesialtilbud og Belsimpel utvider levering: du kan nå bestille mobiltelefonen din fra Tyskland, Finland, Storbritannia og mange andre land. Med Belsimpelkontoen din har du nå innsikt i dataen din, abonnementer, og tidligere bestillinger, fra og med august 2019. 

I løpet av kort tid har Belsimpel vokst fra en bedrift i en studenthybel til en av de største aktørene på det nederlandske telekommarkedet, med økende innflytelse på det europeiske markedet! 

2023

I juli 2023 ble Gomibo offisielt sertifisert som et Great Place To Work. Spørreundersøkelsen som ble utført Spørreundersøkelsen som ble gjennomført blant alle medarbeiderne viste at Gomibo scoret 78 % på tillit, stolthet og moro, også kjent som tillitsindeksen. Denne poengsummen ble belønnet med GPTW-sertifikatet.
GPTW certificaat

2022

I tillegg til å gjøre en forskjell i det europeiske markedet, holder belsimpel også på å internasjonaliseres internt. Vi har nå 750 kollegaer med mer enn 20 forskjellige nasjonaliteter.

Vi jobber nå også med flere mobiloperatører i Tyskland sånn at våre tyske Gomibo kunder kan bruke vår Kontrakt Uten Mas. Vi tilbyr kontrakter kombinert med en mobiltelefon, i tillegg til SIM Only kontrakter i Tyskland.

2021

Belsimpel utvider videre i Europa under domenenavnet Gomibo. Kunder fra totalt femten land kan nå bestille på sitt eget domene.Gomibo driver virksomheter i mer enn 27 europeiske land. I land som Luxemburg, Sverige, Danmark, Norge, Sveits, Østerrike, Tsjekkia, Irland, Portugal, malta, Ungarn, og Kypros jobber Gomibo for å gjøre en forskjell i lokalmarkedet og endre den internasjonale mobilverdenen

2020

I november 2020 ekspanderte Belsimpel offisielt til utlandet under det nye navnet Gomibo. Ekspansjonen startet i Tyskland med Gomibo.de. I løpet av de neste månedene fulgte Gomibo-nettsteder i andre europeiske land etter.

2019

Siden august 2019 har kundene våre kunnet opprette en konto på nettstedet vårt. Det betyr at de kan finne alle sine bestillinger og all produktinformasjon på ett sted! Vil du også opprette en konto? Opprett en Gomibo-konto.

Vi sendte allerede pakker fra Nederland til Belgia og Tyskland, men siden høsten 2019 har vi utvidet med mange flere land. Nå leverer vi også til blant annet Polen, Italia, Finland og Storbritannia. Du kan få en fullstendig oversikt på fraktsiden vår.

2018

I 2018 lanserte Belsimpel en læringsprogramvare for automatisk å gjenkjenne og kontrollere identitetsbevis: Verifai.

Samme år inngikk Belsimpel offisielt partnerskap med smarttelefonmerkene OnePlus og Xiaomi. Belsimpel ble dermed de første til å bringe kinesiske Xiaomi-telefoner til Nederland!

Tallene for 2018 ble offentliggjort i desember: Med en omsetning på drøyt 300 millioner euro har Belsimpel vokst med hele 50 % sammenlignet med 2017.

2017

I mai overtar Belsimpel deler av konkursrammede Typhone.

I juni ble OnePlus-enheter for første gang tilgjengelige i Nederland hos Belsimpel.

2016

Belsimpel vant Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL i kategorien Elektronikk og telekommunikasjon.

2015

I november vinner Belsimpel FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2015.

2014 Det har vært et prisbelønt år for Belsimpel. Vi vant Deloitte Technology Fast500 EMEA 2014 og FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2014. Med en 4. plass i Deloitte Technology Fast50 ser det ikke ut til at det kan bli så mye bedre, men i desember fikk vi enda en pris i samlingen vår som vinner av den første Oryx Award for mest bemerkelsesverdige vekst.

Vår kundeservice er nå tilgjengelig frem til kl. 23.30 på hverdager.
2013 I 2013 setter Belsimpel seg på kartet, blant annet ved å være den første nettbutikken i Nederland som har iPhone 5S på lager.
2012 Belsimpel er den første nettbutikken i telekomsektoren som tilbyr muligheten for å returnere produkter kostnadsfritt opptil 31 dager etter kjøpet. I mellomtiden har Belsimpel vokst til 50 ansatte og ønsket 100 000 kunder velkommen.

Belsimpel mottar også en rekke priser. Vi vinner Telecom Deloitte Technology Fast500 EMEA Industry Award, Deloitte Technology Fast50 Award og Sprout Challenger 50 Audience Award! I Technology Fast50-prisen har vår vekst på 16 155 % de siste fem årene gitt oss et stort forsprang på nummer to, som hadde en vekst på 3 509 %.
2011 Belsimpel blir årets e-handel i Nederland for andre gang. Omsetningen vokser til 12 millioner og mer enn 50 000 bestillinger behandles.
2010 Omsetningen vokser til 5 millioner.
2009 Belsimpel er kåret til årets e-handel og utvider åpningstidene til kundeserviceavdelingen; vi er den første telenettbutikken som er tilgjengelig på telefon fra 9.00 - 22.00.
2008 Belsimpel.nl er registrert og den første versjonen av nettstedet er online. Nettstedene Belsimpel.nl og Metjelaptoponline.nl er plassert under det juridiske navnet MobielWerkt BV.
2007 De første medarbeiderne ansettes, i det første kontorbygget, på Grote Markt i Groningen (Nederland).
2006 Studentene Jeroen Doorenbos (21) og Jeroen Elkhuizen (23) fra Groningen etablerer DoorenbosElkhuizen V.O.F. og starter nettbutikken Metjelaptoponline.nl fra hybelen. Hos Metjelaptoponline.nl finner du mobilt internett for bærbare datamaskiner og nettbrett.

Kontaktinformasjon

E-post: Kontaktskjema
Telefon: +47 80 06 25 50

Informasjon om bedriften

Postadresse

Gomibo
Postbus 3023
9701 DA Groningen
The Netherlands

Bedriftsadresse

Det er ikke mulig å hente pakker her.

Gomibo
Waagstraat 1
9712 JX Groningen
The Netherlands /p>

Videre informasjon om bedriften

Gomibo og Belsimpel er en del av MobielWerkt B.V.

Registreringsnummer hos det nederlandske handelskammeret (KVK): 02093714
MVA-nummer: NO 924 932 317
Bankkontonummer: ING Bank, 5726296 i Groningen
IBAN: NL12INGB000572626296
BIC: INGBNL2A


Presse

PR
press@gomibo.com

Markedsføring
marketing@gomibo.com